24610 - 29998 / 69730 58890

Στοματικό Διάλυμα

 

Στοματικό διάλυμα εξουδετερώνει την οδοντική μικροβιακή πλάκα φροντίζει τα ερεθισμένα και αιμορραγούντα ούλα καταπολεμά την κακοσμία του στόματος.
Χρησιμοποιείται για αποτελεσματική και ταχύτερη καταπολέμηση της οδοντικής μικροβιακής πλάκας που είναι η κύρια αιτία των νόσων του περιοδοντίου .
Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε άτομα με προβλήματα του περιοδοντίου (ουλίτιδα-περιοδοντίτιδα), φροντίδα της μικροβιακής χλωρίδας της στοματικής κοιλότητας και ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που απαιτείται αντιμικροβιακή προστασία όπως οδοντιατρικές επεμβάσεις, άφθες ,μολύνσεις ,μεταξακτικά τραύματα ,κακοσμία του στόματος κ.ά.

Μείωση της τερηδόνογόνου δράσης των μικροβίων που προκαλούν τερηδόνα σύσφιξη και ενδυνάμωση των χαλασμένων ερεθισμένος αιμορραγούντων ούλων εξαιτίας ουλίτιδας.
Δεν αντικαθιστά το βούρτσισμα των δοντιών και τη χρήση οδοντικού νήματος αλλά συμπληρώνουν τη θεραπεία που είναι απαραίτητα ορισμένα αντισηπτικά .
Ωστόσο μπορεί μετά από συχνή χρήση να προκαλέσουν αποχρώσεις στα δόντια ακόμα και μεταλλική γεύση .Κάποια άλλα αντισηπτικά προκαλούν ανθεκτικά μικροβιακά στελέχη είναι για όλους αυτούς τους λόγους που αυτό το σκεπτικό πρέπει να συστήνονται μόνο από τον οδοντίατρο.

Google+