24610 - 29998 / 69730 58890

Γάμος


Η ημέρα του γάμου σας είναι αναμφίβολα από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωή σας. Έχετε φροντίσει ώστε όλα να είναι τέλεια, όλα να καθρεπτίζουν τη χαρά και τη συγκίνησή σας. Κι όταν μετά από καιρό θα βλέπετε τις γαμήλιες φωτογραφίες σας, τι καλύτερο από το να είστε περήφανοι για μια ακόμη «λεπτομέρεια» που φροντίσατε: το αψεγάδιαστο, αρμονικό και αστραφτερό σας χαμόγελο που χαρίζει λάμψη και σαγήνη σε ολόκληρο το πρόσωπό σας. Ο Dr. ΚΟΝΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ έχει τον τρόπο και τα μέσα να φροντίσει για όλα τα απαραίτητα να κάνει το άπιαστο όνειρο πραγματικότητα ακόμη και μέσα σε λίγες ώρες!

Η ημέρα του γάμου σας θα είναι πιθανότατα η μέρα όπου θα χαμογελάτε μέχρι τελικής πτώσεως, τα χαμόγελα σας θα αποτυπωθούν σε εκατοντάδες φωτογραφίες , καλό θα ήταν να μεριμνήσετε για την καλή του αισθητική απόδοση .Το οδοντιατρείο μου είναι έτοιμο για να σας βοηθήσει να το αποκτήσετε .
Όλη η ευτυχία αυτής της μέρα θα καθρεφτίζετε στο χαμόγελο σας. Και μην ξεχνάτε ότι τα δόντια σας έχουν ένα από τους πιο σημαντικούς ρόλους, με τόσα χαμόγελα και φιλιά που θα δώσετε! Άρα καιρός είναι να αρχίσετε να τους δίνετε τη δέουσα προσοχή.

Tα φλας αστράφτουν κι εσείς οι δύο, το ομορφότερο ζευγάρι, επιδεικνύετε τα τέλεια χαμόγελά σας. Αυτό το τόσο λαμπερό στολίδι που πλέον κοσμεί τα πρόσωπά σας ήταν ίσως το καλύτερο γαμήλιο δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε στον εαυτό σας αλλά και στον αγαπημένο σας. Στο οδοντιατρείο του Dr. ΚΟΝΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ κάθε απορία σας γύρω από τις τεχνικές και τα στάδια της αισθητικής οδοντιατρικής θα λυθεί αμέσως, όπως από την πρώτη στιγμή θα νιώσετε ασφάλεια αλλά και θα διαπιστώσετε πως βρίσκεστε σε ένα από τα πλέον σύγχρονα και τεχνολογικά εξοπλισμένα οδοντιατρεία

Google+